Wij over ons

Het begin...

Wij, de firma Systematik Kaya e.K., begonnen als conciërge service met een klein gamma aan diensten. Nadat wij de eerste klanten geworven hebben en verbouwingen uitgevoerd hebben, groeide de vraag van de klant voor verdere diensten.

Het idee...

Onze klanten hebben ons met de vraag om verdere diensten op het idee gebracht, onze straal met ambachtelijke werken uit te breiden. Uiteindelijk kwamen wij met het idee "Uw partner in en om het huis" te worden.

De eerste stappen...

Om deze idee om te zetten, breiden wij de actieradius van onze dienste uit met gekwalificeerde bedrijven van verschillende beroepstakken en verschillende branches, die de complete vereiste voor de saneringsbehoefte van eengezinswoningen dekt.

Onze firma nu

Ook onze buitendienst werd uitgebreid, competent uitgezocht en constant verder geschoold. Tegenwoordig zijn wij een ingeschreven lid Industrie und Handelskammer en staan we geregistreerd in het Handelsregister in Kleve. Wij bieden u als algemene aannemer "alles in en om het huis" aan. Door klantgeorienteerd gedrag, afgewogen prijs / prestatie verhouding, service en vakbekwame uitvoering van de montages hebben wij tegenwoordig een klantenkring van boven de 5.000 klanten.

Beursagenda

Keine Termine

Contact gegevens

Systematik Kaya e.K.

Carl-Zeiss-Straße 46
47445 Moers

T. +49 (0)2841/8813470
E. info@systematik.nl