• Systematic NL

Systematik in Nederland

In 2004 viel het startschot! Systematik startte met een product (Dak-coating) in Nederland en dit erg succesvol. In het begin hebben wij alleen in het grensgebied gewerkt, dit werd snel uitgebreid. Na korte tijd hadden we een klantenkring van ca. 2.000 klanten die bleef groeien.

Door onze goede en professionele aanpak kwamen er steeds meer vragen, of wij niet ook onze andere diensten in Nederland zouden willen aanbieden. Zo gezegd zo gedaan! 2009 breiden wij onze diensten in Nederland uit van de tot dan succesvolle Dak-coating met schilder- en dakdek werkzaamheden. De goede Duitse kwaliteit is bij onze klant zeer goed ontvangen zodat ook hier een snelle groei te merken was.

Door ons succes hebben wij ons team in Nederland uitgebreid, dit team wordt voortdurend bijgeschoold zodat wij u, het best mogelijke advies kunnen leveren. Daarbij komt nog, dat wij ons
gamma aan producten wederom uitgebreid hebben. 2013 hebben wij met onze partnerGEWE Logobesloten, bouwelementen versterkt aan te bieden. Ook hier behaalt ons het succes het gelijk.

Laat ook u zich overtuigen en neemt u vandaag nog contact met ons op.

Beursagenda

Keine Termine

Contact gegevens

Systematik Kaya e.K.

Carl-Zeiss-Straße 46
47445 Moers

T. +49 (0)2841/8813470
E. info@systematik.nl